coffee_harv_big_1

Συγκομιδή

Ένα ποιοτικό προϊόν προέρχεται από εξαιρετικό ωμό υλικό και γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί της Trismoka προσωπικά παρευρίσκονται στην συγκομιδή στις χώρες παραγωγής καφεόδεντρου, από τη Βραζιλία στην Κένυα, από την Κολομβία στην Ινδία, από την Κόστα Ρίκα στη Νέα Γουινέα. Διαλέγουν τον καλύτερο πράσινο κόκκο εκτελώντας εκτενή εργαστηριακή ανάλυση.

coffee_ba_big_4

Ψήσιμο

Καθοριστικοί παράγοντες για το σωστό καβούρδισμα είναι η διάρκεια και η θερμοκρασία. Συγκεκριμένα, ο Trismoka espresso ψήνεται σύμφωνα με την παράδοση και την μυστική συνταγή της οικογένειας UBERTI που εφαρμόζεται τα τελευταία 40 χρόνια καθώς και με την βοήθεια της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Θερμοοπτικές ράβδοι επιβεβαιώνουν το ομοιογενές ψήσιμο έτσι ώστε, η ισορροπημένη σχέση μεταξύ οξύτητας, γλυκύτητας, σώματος και επίγευσης να εξασφαλίζουν κορυφαίας ποιότητας χαρμάνι κάθε φορά.

coffee_st_big_5

Αποθήκευση

Οι όροι αποθήκευσης του ψημένου καφέ πρέπει να εξασφαλίζουν την υγιεινή και να αποτρέπουν την επαφή του προϊόντος από τις ουσίες, όπως το οξυγόνο (που μπορεί να προκαλέσει την οξείδωση) και την υγρασία (που μπορεί να προκαλέσει την μούχλα). Ο καφές δεν συσκευάζεται αμέσως μόλις καβουρδιστεί. Οι κόκκοι καφέ αφήνονται να αποβάλλουν το μονοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και μετά να ωριμάσουν στα σιλό. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ανάπτυξη λιπών και ελαίων τα οποία με την σειρά τους εξασφαλίζουν την αρωματική βάση και την πλήρη γεύση του Trismoka espresso.

coffee_pk_big_1

Συσκευασία

Σύγχρονα και ταχύτατα μηχανήματα συσκευάζουν το χαρμάνι του καφέ σε συσκευασίες τριπλής προστασίας με σφαιρική βαλβίδα ελέγχου (ειδική βαλβίδα ασφαλείας που αποβάλλει το διοξείδιο του άνθρακα και δεν επιτρέπει την είσοδο του οξυγόνου). Προκειμένου να εγγυηθούν στο μέγιστο βαθμό το άρωμα του και την εξαιρετική ποιότητα της γεύσης του γνήσιου μείγματος Trismoka espresso.