Συγκομιδή
Ένα ποιοτικό προϊόν προέρχεται από εξαιρετικό ωμό υλικό και γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί της Trismoka προσωπικά παρευρίσκονται στην συγκομιδή στις χώρες παραγωγής καφεόδεντρου, από τη Βραζιλία στην Κένυα, από την Κολομβία στην Ινδία, από την Κόστα Ρίκα στη Νέα Γουινέα. Διαλέγουν τον καλύτερο πράσινο κόκκο εκτελώντας εκτενή εργαστηριακή ανάλυση.
Ψήσιμο
Καθοριστικοί παράγοντες για το σωστό καβούρδισμα είναι η διάρκεια και η θερμοκρασία. Συγκεκριμένα, ο Trismoka espresso ψήνεται σύμφωνα με την παράδοση και την μυστική συνταγή της οικογένειας UBERTI που εφαρμόζεται τα τελευταία 40 χρόνια καθώς και με την βοήθεια της πιο σύγχρονης τεχνολογίας. Θερμοοπτικές ράβδοι επιβεβαιώνουν το ομοιογενές ψήσιμο έτσι ώστε, η ισορροπημένη σχέση μεταξύ οξύτητας, γλυκύτητας, σώματος και επίγευσης να εξασφαλίζουν κορυφαίας ποιότητας χαρμάνι κάθε φορά.

Αποθήκευση
Οι όροι αποθήκευσης του ψημένου καφέ πρέπει να εξασφαλίζουν την υγιεινή και να αποτρέπουν την επαφή του προϊόντος από τις ουσίες, όπως το οξυγόνο (που μπορεί να προκαλέσει την οξείδωση) και την υγρασία (που μπορεί να προκαλέσει την μούχλα). Ο καφές δεν συσκευάζεται αμέσως μόλις καβουρδιστεί. Οι κόκκοι καφέ αφήνονται να αποβάλλουν το μονοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και μετά να ωριμάσουν στα σιλό. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την ανάπτυξη λιπών και ελαίων τα οποία με την σειρά τους εξασφαλίζουν την αρωματική βάση και την πλήρη γεύση του Trismoka espresso.
Συσκευασία
Σύγχρονα και ταχύτατα μηχανήματα συσκευάζουν το χαρμάνι του καφέ σε συσκευασίες τριπλής προστασίας με σφαιρική βαλβίδα ελέγχου (ειδική βαλβίδα ασφαλείας που αποβάλλει το διοξείδιο του άνθρακα και δεν επιτρέπει την είσοδο του οξυγόνου). Προκειμένου να εγγυηθούν στο μέγιστο βαθμό το άρωμα του και την εξαιρετική ποιότητα της γεύσης του γνήσιου μείγματος Trismoka espresso.